Hier vindt u een overzicht van de huidige bestuursleden.

Ben Straatman (voorzitter)

Ik ben Ben Straatman, voorzitter van het Overkoepelend Orgaan. Ik ben bij het Overkoepelend Orgaan gekomen in 2005. Hiervoor werd ik benaderd door de vorige voorzitter Wil Gijbels. In januari 2006 heb ik de voorzittershamer van Wil Gijbels overgenomen.Ik ben woonachtig in Reusel in de Pardax, ben getrouwd met Sanne en wij hebben een zoon (Neel) en een dochter (Mette). Ik ben werkzaam als zelfstandig ondernemer, ik heb een makelaarskantoor in Reusel.

 

 Jos Heesters  (secretaris)

Ik ben bij het Overkoepelend Orgaan gekomen in 1990 om te helpen bij het organiseren van een dorpsfeest. Daar is mij toen gevraagd de functie van secretaris over te nemen van Ton Hendriks, die met dit werk ging stoppen. De toenmalige voorzitter was Jan Alemans, penningmeester, Jan Schoormans en Ria Lavrijsen  bestuurslid.

 

 

 

 

Michiel van Rens  (penningmeester)

Ik ben Michiel van Rens, 48 jaar, getrouwd met Nel Heesters en vader van 4 kinderen. Momenteel ben ik werkzaam in de IT bij Cap Gemini als SAP Consultant en ben nu gedetacheerd bij Defensie in Den Haag. In 2007 is mij gevraagd penningmeester te worden van het overkoepelend orgaan van de buurtverenigingen als opvolger van Jan Schoormans.